Najnovšie recenzie zo sekcie Špeciálna starostlivosť o pleť
- Spokojnosť
- mám problematickú pleť a potrebujem chrániť pokožku pred slnkom
- konzistencia gél, rýchlo sa vstrebáva, osvieži
- vydrží pod tečúcou vodou
- ztiahne zápal
- minimálne viditeľné pod make-upom
- po dlhšej dobe nosenia sa začne odlepovať alebo lepiť celé
Fakt som hľadal nejaké dobré náplaste na akné a myslím si, že tieto sú super...krásne za jednu noc stahnu zápal a minimálne viditeľné pod make-upom, lenže po dlhšej dobe nosenia (2-3 dni) sa náplaste začnú celé lepiť a už sú nepríjemné na dotyk...ale mám ich rada a naučila som sa ich meniť častejšie
- Ak si človek aplikujeme masť do nosa lepšie sa mu dycha a to celý deň nema tak skoro upchaty nos , určite odporúčam
- Používam stále. Vyhovuje mojej pleti. Aj očiam.
Daylong Actinica (svetlofiltrujúce mlieko 80g)
Pridané: 15. apríla 2024
(naposledy upravené 15. apríla 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
používam tento krém už mnoho rokov na odporúčanie kožnej lekárky - ako prevencia proti tvorbe pigmentových škvŕn a je fakt skvelý
Mala som stále sucho v nose, štipanie a jedine táto mastička mi zaoberá.
Vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú takéto problémy.
- spokojnost
- vhodny na velmi citlivu plet
Po par pouzitiach ozaj vidiet mierne zlepsenie
Jemná textúra, vrelo odporúčam na citlivú pleť.
vysoká kvalita
vyššia cena
spokojnosť
Zdravotné problémy, dobré recenzie má presvedčili o kúpe tovaru Eucerin Anti rednes.S krémom som zatiaľ spokojný, pomáha a pôsobí ako má.
- ucinkuje
Odporúčam na leto, jemne chladí a udržiava pokožku hladkú,bez akné
Každý človek, ktorý má ochorenie Rosacea vie, že je to beh na dlhú trať. Tento krém používam ja osobne už roky. Žiaden krém začervenanie neodstráni. Tento je vynikajúco tolerovaný mojou pokožkou, upokojí ju a hydratuje. Vyskúšala som už veľa produktov, ale zostala som pri tomto kréme. Má perfektnú konzistenciu, ľahko a rýchlo sa vstrebe. Používam ho rovnako v lete aj zime.
- V zimnom obdobi dobre pouzivat na tvar
Je to liek, nielen kozmetický prípravok.
- Dobré krytie žiliek
- Neodstraňuje príčinu žiliek
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »