Najnovšie recenzie zo sekcie Špeciálna starostlivosť o pleť
Avene Antirougeurs denný hydratačný krém pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu SPF 20 (Crème hydratante protectrice) 40 ml
pomohol mi pri liečbe raosacei
- 100 percentne plní úlohy ochrany
Uriage Roséliane vyživujúci denný krém pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu (Anti - Redness Rich Cream) 50 ml
- Perfektná konzistencia
- Pekná vôňa a farba
Nemá
- Hned zahojil popraskanu pokozku, ktora sa mi takmer rok supala a cervenala
splnil ocakavania
- Pomohol nam pri liečení koze spálenej ns slnku. Je neoddeliteľnou sucastou vzdy na dovolenke.
V suchom prostredí pomáha
- veľmi široká škála použitia - spokojnosť
Tento produkt som si neobjednala.
- odskúšané
- Sľubované redukovanie začervenania pokožky naozaj spĺňa.
- Veľká spokojnosť. Krém je vhodný na moju diagnózu.
- rýchlo sa vstrebe
- príjemne hydratuje
- nezanecháva mastný film
- zmierňuje svrbenie
- zlepšenie prejavov seboroickej dermatitídy je vidno už po pár dňoch používania (pri používaní 2x denne)
- neštípe ani na poranenej pokožke
- 40 ml balenie treba spotrebovať do 6 mesiacov - pri lokálnom používaní na tvári sa mi to zdá veľké balenie na takú krátku dobu
Používala som ho na prejavy seboroickej dermatitídy za ušami, po bokoch sánky a na tvári pri línii vlasov.
Výhodou tohto krému oproti šampónu na rovnaký problém je to, že pri akútnej fáze sa môže používať častejšie: 2x denne počas 14 dní. Už počas prvých 5 dní u mňa nastalo úžasné zlepšenie a suché miesta úplne zmizli do 10 dní.
Odporúčam takisto aj šampón Kelual DS od značky Ducray.
Tento krém mi najviac pomohol pri začervenanej pleti, nepomohli ani špeciálne krémy z lekárne, na ktoré robia veľké reklamy. Škoda že sa vytratil z obchodov, jedine v Bugy.sk ho mali posledný kus.Som veľmi rada, že som ho stihla ešte kúpiť. Dúfam že to je len dočasný nedostatok a opäť sa objaví v obchodoch.
Odporučila mi ho lekárka a je skutočne pravda, čo je v popise krému.
- Pre mňa supet
- Účinné
- Jednoduché a účinné čistenie pleti
- šikovné balenie aj do kabelky
- príjemná osviežujúca hmla
- pomáha i na akné či podráždenia pleti
- výborne vzpína pleť
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »