Najnovšie recenzie zo sekcie Špeciálna starostlivosť o pleť
Pleť je upokojená, odporúčam. Používam, každý večer, pri dvojitom čistení, ako posledný krok, pred spánkom.
Dlhodobo používam tento krém iný krém ani nechcem Oplatí sa kúpiť aj keď je drahší stojí za to. Dodanie je tiež rýchle a spokojnosť veľká
Mozem odporucit,lahko sa nanasa,prijemne voni a hoji,tak ako uvadzaju.
- Daný problém mi pomáha riešiť a ešte mi ho odporučila aj kožná lekárka.-
- žádná
Krém je velmi, ale skutečně velmi příjemný. Textura, parfemace, vše vyhovuje mé věkové kategorii 50+. Používám na obličej, krk a dekolt obvykle večer a mohu jenom chválit. Pleť ráno není pomačkaná, je pěkně vyživená a pružná. Od Krayny vyzkouším určitě i AY1, až vypoužívám tento.
- výborný aj na premastenie ekzému
- Kvalitný krém. Spokojnosť.
- pomáha
- dobra ochrana pleti, zlepsenie pleti
ok
- Jemný s neutrálnou vôňou
Odporúčam
- Kvalitny krem
- redukuje začervenanie a podráždenie
Zatiaľ tento produkt iba skúšame krátky čas, na problematickú pokožku (lupiny). Pri pravidelnom používaní tejto vody s obsahom selénu je pokožka menej podráždená ( nie je taká červená a fľakatá) aj lupín je menej.
Tento produkt môžem len odporučiť. Mám s ním dlhoročné dobré skúsenosti, pleť upokojí, nie je červená a nesvrbí. Pre mňa ideálny.
- Velmi pomohol,som.spokojná
- Úžasný kremik pekne hydratuje a upokojuje kúpim zas a znova:))
Skvely
Syn a dcéra používajú na suché ruky po ekzémoch, prírodný zázrak im pekne kožu premastí. Ja požívam ako nočný krém. Používame ho krátko, ale sme spokojní.
Vichy Eau Thermale minerálna termálna voda (Rich in 15 Minerals, Stronger Barrier, Healthier Looking Skin) 150 g
Na osvieženie pleti to najlepšie. Vrelo odporúčam.
- Lahká aplikácia
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »