Najnovšie recenzie zo sekcie Špeciálna starostlivosť o pleť
- osviežuje nohy s krčovými žilami, pôsobí blahodárne
- nemá
osviežuje nohy s krčovými žilami, pôsobí blahodárne
Tento krém už používam dlhšie, je určený na žilky na pleti. Som s ním spokojná, určite je lepší ako drahé a oveľa menšie balenie krémov na červenú pleť z lekární. S tými nemám dobré skúsenosti. Vrelo odporúčam, kto má problematickú pleť a je alergický na iné krémy.
Super produkt , hodnotim ho ako polomastny, vyborne sa vstrebe, pricom pokozka neostane sucha. Je bez alkoholu, nestipe oci ako ine kremy, z inych zaciek. Kedze tento krem ma odstranit zacervensnie, k tomu sa zatial vyjadrit nevie, pouzivam ho len tyzden a predpokladam, ze je potrebne dlhsie pouzivanie, aby bol vysledok viac viditelny. Zatial mierne zredukovanie tam urcite je.
- vyborny obchod
Mám rosaceu a tento krém je perfektný neobsahuje žiadne látky po ktorých má pálila a vysušala pleť.
- Na podráždenú tvár som vyskúšala viaceré produkty, ktoré nepomáhali. Po Bioderme Sensibio AR je to OK, už som si objednala ďalšie balenia.
Znižuje začervenanie, zlepšuje stav pleti s rosaceou
Super nosová masť , odporúčam.
- hydratácia
- osvieženie
- malý obsah
- priveľa odpadu / málo ekologický
Termálnu vodu v spreji som si dokúpila len na vyskúšanie. Je vhodná na citlivú kožu, ale myslím, že jej funkciu dokáže splniť aj iná voda v nádobe, ktorú je možno opakovane napĺňať a tak predchádzať odpadu.
- Zaberá
- Naozaj zaberá
Neviem nič o nevýhode. Spokojnosť
- potláča začervenanie pleti
Na deň perfektný - používam viacmenej len keď je slnečno
Začervenanie ustúpilo
Pouzivam krem na suche ruky.
- Vyborny produkt na hydrataciu
- Je účinný proti začervenaniu tváre
- Cena 11,72 eur za 40 g je dosť
Masť v porovnaní s ostatnými prípravkami je relatívne najúčinnejšia.
Pomáha mi.
- Zatial ho pouzivam kratko, ale mozem povedat, ze mi vyhovuje.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »